Zaterdag

Toertocht


Op zaterdag vindt het hoogtepunt, de toertocht plaats. De toertocht bestaat uit 4 verschillende afstanden over het uitdagende parcours van de Amstel Gold Race. De afstanden zijn 35, 60, 100 en 160 kilometer. De start is bij het Shimano Experience Center en de finish is op Landal Kasteeldomein de Cauberg in Valkenburg. Op de finishlocatie zijn verschillende activiteiten te beleven. Met een dj, live bands en verschillende foodtrucks wordt het wielerfestival Cauberg een waar feest op de zaterdag.

De activiteiten in het weekendprogramma worden zo snel mogelijk definitief gemaakt. Houd onze website en social media kanalen in de gaten!

Routes


De exacte routes worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. Houd deze pagina en de social media kanalen in de gaten.

Faciliteiten


Bij de startlocatie (Shimano Experience Center, De Leeuwhof 2, 6301 KZ in Valkenburg) ontvang je een rugnummer, stuurbordje, een routebeschrijving, sportvoeding en -drank. Op de route zijn diverse verzorgingsposten te vinden met reparatie-inrichting, toiletten, fruit, sportvoeding- en drank en er is medische verzorging aanwezig. Daarnaast is er technische ondersteuning op het parcours en op de verzorgingsposten door herkenbare motorrijders en mecaniciens van Shimano. Na jouw prestatie ontvang je aan de finish een mooi aandenken aan Wielerfestival Cauberg. Daarna kun je lekker genieten en napraten onder het genot van muziek, een drankje en een hapje op het terras bij Landal Kasteeldomein de Cauberg.

Deelname


Deelname aan de toertocht kost €18,- (35 km, 60 km)  - €22,- (100 km, 160 km). Deelname bij een van de toertochten op zaterdag 7 september door het Limburgse heuvelland is mogelijk voor alle soorten fietsen. Van racefiets, mountainbike tot e-bike.

Startnummer


Het startnummer kun je op vrijdag 6 september afhalen bij het Shimano Experience Center. Zaterdag 7 september is het ook nog mogelijk om je startnummer op te halen op dezelfde locatie.

Parkeren


Op loop- én fietsafstand van de finishlocatie bij Landal Kasteel Domein de Cauberg wordt een speciale parkeerplek ingericht. Vanaf hier fiets je ook in nog geen 5 minuten naar de startlocatie. Voor € 6,- parkeer je jouw auto de hele dag veilig en verantwoord. Let op! De politie zal handhavend optreden tegen wanparkeerders. Noteer voor jouw navigatie: Rijksweg 165 te Vilt / Valkenburg.

Deelnemen?

Wil je deelnemen aan de toerversie van het Wielerfestival Cauberg? Schrijf je dan nu in.